WVO Zorg

  • Sociale links:

Overview

  • Sectoren Activiteitenbegeleiding , Gastvrouw/-heer , Maatjes , Sport & recreatie , Zorg en Welzijn
  • Geplaatste vacatures 11

Bedrijfsomschrijving

Wat leuk dat je er over nadenkt om vrijwilligerswerk te gaan doen. WVO Zorg biedt hiervoor een groot scala aan mogelijkheden. Zo kun je onder andere denken aan werken in het winkeltje of bakkerij, ondersteuning bij activiteiten op de dagbesteding, de samen-op-stap bus, wekelijkse groepsactiviteiten in sport/spel, creatief of zang. Maar ook op onze woningen of als bezoekvrijwilliger bij een individueel persoon wordt je aanwezigheid erg gewaardeerd. Zo is er voor iedereen een functie te vinden die aansluit bij je persoonlijke interesses.

Samen voelt beter

Samen voelt beter is ons motto en jij als vrijwilliger kunt daar iets waardevols aan bijdragen. Goed doen voor iemand anders is iets bijzonders en geeft niet alleen jezelf maar zeker ook de ander een goed gevoel. Zo maken we met elkaar elke dag de moeite waard.

We zijn erg dankbaar voor de inzet van vrijwilligers en dat laten we dan ook graag merken. Zo ontvangen onze vrijwilligers jaarlijks een mooi kerstpakket. En zo is er nog meer, maar daar kom je hopelijk snel achter.

Vrijwilliger worden

Ben je geïnteresseerd om als vrijwilliger aan de slag te gaan binnen WVO Zorg of zou je er graag iets meer over willen weten? Dat kan! Bekijk hier de vrijwilligersvacatures en solliciteer!