WVO Zorg

Overview

  • Sectoren Activiteitenbegeleiding
  • Geplaatste vacatures 11
  • Gezien 533
  • Founded Since 1850

Bedrijfsomschrijving

Als een cliënt zorg nodig heeft, kijken we samen waarbij we kunnen ondersteunen. Wat is de persoonlijke kracht, het dagelijkse ritme en waar stelt de cliënt prijs op? Met respect en aandacht biedt WVO Zorg de hulp die past bij de persoonlijke levensstijl.

Daarop proberen wij zo goed mogelijk aan te sluiten met onze dienstverlening en service op het gebied van gezondheid, zorg, welzijn en wonen. Het uitgangspunt daarbij is dat onze cliënten zo gezond en vitaal mogelijk kunnen (blijven) wonen en leven, zoals zij dat graag willen. Waar nodig bieden wij hierbij onze zorg of hulp. Zo kunnen wij onze cliënten in hun eigen huis ondersteuning en zorg bieden.Ook als zelfstandig wonen niet meer mogelijk is, kunnen cliënten terecht bij WVO Zorg. Verspreid over Vlissingen, Middelburg en Oost-Souburg beschikken wij over woonzorgcentra, zorgcentra en verpleeghuizen.

Verbonden blijven met de mensen die je dierbaar zijn en de wereld om je heen, dat is waar onze zorg voor staat.

De vrijwilligers van WVO Zorg zijn de onmisbare schakel in onze organisatie. Zij vervullen namelijk taken die anders niet of nauwelijks gedaan kunnen worden. Als vrijwilliger levert u een belangrijke bijdrage aan onze zorgverlening.
Het gaat vaak om de kleine dingen. Een praatje maken, wat persoonlijke aandacht geven. Maar hoe klein het gebaar ook lijkt, voor onze cliënten is het van grote waarde.

Er zijn diverse mogelijkheden om vrijwilligerswerk bij WVO Zorg te doen. In onderling overleg kunnen we een locatie en tijden indelen.