Vrijwilligerspunt Vlissingen

  • Sociale links:

Overview

  • Sectoren Bestuur & organisatie
  • Geplaatste vacatures 0

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn het Vrijwilligerspunt van Vlissingen en zijn expert op het gebied van vrijwilligerswerk. Wij faciliteren en ondersteunen u bij het vinden van vrijwilligerswerk of het werken met vrijwilligers in Vlissingen.

Ons uitgangspunt is: de juiste vrijwilliger op de juiste plek! Dit realiseren wij door een persoonlijk gesprek met u aan te gaan en te kijken waar uw wensen liggen.

De waarde van vrijwilligerswerk
Wij vinden het belangrijk om iedereen de waarde van vrijwilligerswerk te laten zien en maken steeds meer mensen enthousiast over vrijwilligerswerk. Als dank voor het vele werk dat vrijwillig wordt verricht, organiseren we activiteiten om onze vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Elke twee jaar wordt de Frans Naereboutprijs uitgereikt en dragen we bij aan evenementen als NLdoet.

Wij organiseren regelmatig bijeenkomsten om informatie en kennis te delen over vrijwilligerswerk en over het werken met vrijwilligers. Bijvoorbeeld over begeleiding, contracten, subsidies, besturen en financiën.
Heeft u een wens of idee over hoe wij ons verder kunnen ontwikkelen? Laat het ons weten via vrijwilligerspunt@vlissingen.nl of via ons contactformulier.