Hyacintenhuis Dagelijks leven

Overview

  • Sectoren Zorg en Welzijn
  • Geplaatste vacatures 2

Bedrijfsomschrijving

Het Hyacintenhuis is een locatie aan de hyacinthenlaan in Vlissingen. Het Hyacintenhuis is speciaal ontworpen voor mensen met dementie en dan ook van alle gemakken voorzien. De circa twintig bewoners hebben ieder een eigen studio met een zit-/slaapkamer én een badkamer.  De twee gezamenlijke woonkamers zijn sfeervol en huiselijk ingericht, zodat men zich snel thuis voelt. De bewoners komen hier graag samen voor een kopje koffie, een vers bereide maaltijd, maar ook om een potje te sjoelen, een kaartje te leggen of samen tv te kijken. Uiteraard mag een stukje vlaai op z’n tijd niet ontbreken. Zomers is het heerlijk genieten in de royale tuin. Deze biedt vrijheid maar ook bescherming. Onze activiteitenbegeleiders zorgen voor een goede dagbesteding, afgestemd om de wensen en behoeften van onze bewoners. Kortom, Dagelijks Leven biedt: leven, wonen en genieten met zorg!

De inzet van vrijwilligers is onmisbaar voor onze bewoners. U kunt met een klein gebaar en een beetje tijd het verschil maken in het leven van onze bewoners. Er zijn veel mogelijkheden qua activiteiten: helpen met koffie inschenken, een eindje wandelen, nagels lakken, helpen in de tuin, spelletjes doen. Samen met de bewoners maakt u het wonen bij Dagelijks Leven, gewoon als thuis. U bent als vrijwilliger meer dan welkom bij Het Hyacintenhuis.

We vinden het als medewerkers van het Hyacintenhuis erg belangrijk om opgenomen te worden in de wijk. We zouden het dan ook leuk vinden als mensen uit de wijk ons hierbij willen ondersteunen of als vrijwilliger bij ons aan de slag willen gaan.