Gors

Overview

  • Sectoren Zorg en Welzijn
  • Geplaatste vacatures 3
  • Gezien 307
  • Founded Since 1850

Bedrijfsomschrijving

Betrokken en kleurrijke mensen die ondersteuning bieden aan bijzondere en kleurrijke mensen. De mens die daarbij centraal staat. Dat is Gors. Daarom zetten we met trots ‘mensgerichte ondersteuning’ achter onze naam.

Elke dag bieden we zorg en ondersteuning op maat aan meer dan 1.000 volwassenen en kinderen met (niet-aangeboren) hersenletsel, een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Dat doen wij bij de mensen thuis en op verschillende plaatsen in Zeeland. Wij maken het voor hen mogelijk een goed leven te leiden, afgestemd op hun mogelijkheden, wensen en ambities. Bij wonen, werken/dagbesteding, leren en vrije tijd.

Om mensgerichte ondersteuning te kunnen bieden aan onze cliënten, werkt Gors niet alleen met beroepsprofessionals, maar ook met vele onmisbare vrijwilligers.

Medewerkers, mantelzorgers en vrijwilligers vormen samen het team dat om de cliënt heen staat en de cliënt waar mogelijk begeleidt en ondersteunt.

Je vrijwillig inzetten is heel bijzonder. Als vrijwilliger ben je van onschatbare waarde voor veel mensen. Hieronder vertellen vrijwilligers over hun ervaringen bij Gors. Samen met de jou gaan we op zoek naar een passende plaats binnen onze organisatie, afhankelijk van de voorkeuren, interesses en talenten van de vrijwilliger. Vrijwilligerswerk hoeft niet veel tijd te kosten, met een paar uur per week of per maand, maak je een ander al blij.

Wij waarderen je vrijwillige inzet en zorgen voor goede begeleiding en een prettige werksfeer. Ook bieden we een uitgebreide attentieregeling en de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen door trainingen aan te bieden over uiteenlopende onderwerpen.