De Zorgtafel

  • Sociale links:

Overview

  • Sectoren Activiteitenbegeleiding , Verkeer & vervoer , Zorg en Welzijn
  • Geplaatste vacatures 1

Bedrijfsomschrijving

Waar anderen een stap terug doen, zetten wij een stap vooruit

Wij geloven dat ieder mens recht heeft op persoonlijke aandacht, geborgenheid en een veilig thuis. Vooral voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking, langdurige psychische klachten en/of een getraumatiseerd verleden is dit extra belangrijk en een voorwaarde om zich te kunnen ontwikkelen.

In een samenleving waar mensen steeds meer op zichzelf zijn aangewezen zetten wij met De Zorgtafel een stap vooruit. Wij bieden mensen die niet volledig voor zichzelf kunnen zorgen een warme, veilige omgeving om te wonen en te leven. Wij bieden zorg en ondersteuning afgestemd op de behoefte van iedere bewoner.

Een kleinschalig wooninitiatief biedt voor veel cliënten geborgenheid en een plek waar ze zich thuis voelen. Vaak is het juist datgene wat deze doelgroep mist en nodig heeft. Door deze leefomgeving en een zorgplan en dagbesteding op maat te bieden komen veel van onze bewoners tot rust en krijgen ze weer toekomstplannen. Ook begeleiding in de thuissituatie kan voor sommige mensen een uitkomst zijn.

De Zorgtafel is een jonge zorgorganisatie met een team van mensen die het hart op de juiste plek hebben en die met veel liefde, passie en expertise dag en nacht klaarstaan voor al hun cliënten. Het doel is om voor alle bewoners een fijne woonplek te creëren waar ze zichzelf kunnen zijn en waar ze kunnen werken aan hun toekomstplannen.